Δεν ξεχνιέται η Τούμπα!

Στην προσπάθειά της να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών της, από τη στιγμή που απουσιάζει η αθλητική δράση ελέω κορωνοΐού, η ιταλική ιστοσελίδα "tggialloblu.it" έδωσε τον λόγο στους... οπαδούς!
Πηγή: paok24.com
Δεν ξεχνιέται η Τούμπα!


Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιρόφιλους να μοιραστούν μαζί της μία αξέχαστη ιστορία τους, με μία εξ αυτών να αφορά τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα!

Συγκεκριμένα, οπαδός της Βερόνα θυμήθηκε τις διπλές αναμετρήσεις της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1985-86 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, τονίζοντας αρχικά πως χρειάστηκαν να περάσουν 30 ολόκληρες ώρες για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων κατά τη διάρκεια του οδικού ταξιδιού του μέσω της ενωμένης τότε Γιουγκοσλαβίας!

Σε ότι αφορά τις αναμνήσεις του από το παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα, στη ρεβάνς του 3-1 με το οποίο ο Δικέφαλος ηττήθηκε στην Ιταλία, ο οπαδός της Βερόνα θυμήθηκε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, το... άγχος που του δημιούργησε το γρήγορο γκολ του Βασίλη Βασιλάκου με σουτ εκτός περιοχής αλλά και την... λύτρωση που ένιωσε μετά την ισοφάριση, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται τελικά με νίκη της Βερόνα με σκορ 1-2.

"Ακόμα όταν θυμάμαι αυτό το παιχνίδι, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου" καταλήγει το e-mail του οπαδού της Βερόνα...

Διαβάστε ακόμη...