"Αυτό θα γίνει αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα"

Από paok24.com:Πρωτάθλημα δεν υπάρχει μέχρι και τις 24 του Απρίλη, όπως προέκυψε από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων, ενώ για τη συνέχεια είναι όλα... ανοικτά.
Πηγή: paok24.com
"Αυτό θα γίνει αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα"

Παράλληλα, όπως διαβάσατε χθες στο PAOK24, στο τραπέζι έπεσε και το σενάριο για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι για το οποίο συμφώνησε η πλειοψηφία των ομάδων της λίγκας, την ώρα που η UEFA από τη μεριά της, πιέζει για να τελειώσουν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Πέλκας, ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Λάζαρος Λάμπρου, έδωσαν... ρέστα στο live του ΠΑΟΚ στο Facebook κι απάντησαν σε όλα, πέρνοντας θέση για το αν μπορεί και πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν ή όχι αλλά και το πως θα είναι οι ποδοσφαιριστές, μετά από αυτή τη μεγάλη διακοπή.

"Δεν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ. Θα έχουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και θα είναι δύσκολο. Τώρα θα είναι μικρό το χρονικό περιθώριο να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τόσα ματς που θα είναι ντέρμπι", ανέφερε ο Πέλκας, για να συνεχίσει ο Λημνιός:

"Περισσότερο θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν, αν δε σταματήσει η φετινή εδώ, γιατί όλα θα πάνε αργότερα. Θα είναι πολύ δύσκολος ο προγραμματισμός της. Εφόσον αυτή η χρονιά δεν ολοκληρώνεται όπως πρέπει, θα ήταν κρίμα να χαλάσουμε και την επόμενη. Οπως είπαμε θέλουμε όλοι να συνεχιστεί η χρονιά, να παίξουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί".

Ο Λάμπρου από τη μεριά του, σημείωσε:

"Σίγουρα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά από τόσο καιρό... Ο πρώτος αγώνας θα είναι σε χαμηλούς ρυθμούς αλλά εαν συνεχιστούν τα playoff θα έχει ενδιαφέρον".

Διαβάστε ακόμη...