«Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com:Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παραχώρησε μεγάλη διαδικτυακή συνέντευξη μέσα από το instagram, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας το μεγάλο δέσιμο που έχει με τον Δικέφαλο, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να δει ματς των «ασπρόμαυρων» από τη Θύρα 4.
Πηγή: inpaok.com
«Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Γιουγκοσλαβία ήταν στο Μουντιάλ της Γαλλίας είδα τον Κράλι (το όνομα του στα αγγλικά σημαίνει βασιλιάς), τον τερματοφύλακα της χώρα μας και μίλησα με τον μπαμπά μου και του είπα ότι θέλω να γίνω ο βασιλιάς όλων των πορτιέρο . Βέβαια βαριόμουν και να τρέχω για να πω την αλήθεια. Ήμουν 9 χρονών όταν αποφάσισα να γίνω τερματοφύλακας.

Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και είχα όνειρο να παίξω στην Παρτιζάν. Το ασπρόμαυρο χρώμα είναι το αγαπημένο μου. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου εμφάνιση με την Παρτιζάν. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Δεν έχω κάποιο γούρι. Το μόνο που κάνω πριν τον αγώνα είναι να προσευχηθώ και να ζητήσω από τον Θεό να έχει υγιή εμένα και την οικογένεια μου.

Σταματήσαμε τις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε πρόγραμμα για γυμναστική. Προσπαθώ να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα. Κάθε 5 μέρες ζυγιζόμαστε και στέλνουμε τα αποτελέσματα στην ομάδα.

Για να γίνεις τερματοφύλακας πρέπει να αγαπάς αυτή τη θέση και πρέπει να έχεις σκληρό στομάχι. Η θέση αυτή είναι διαφορετική από τις άλλες. Είτε θα είσαι στον παράδεισο, είτε στην κόλαση. Από πίσω σου έχεις μόνο τα δίχτυα τίποτα άλλο.

Οι τερματοφύλακες πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλο. Ωστόσο, μόνο ένας μπορεί να παίζει σε αυτή τη θέση. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να περιμένεις την ευκαιρία σου. Όταν έρθει όμως αυτή πρέπει να είσαι έτοιμος.

Ένα παράδειγμα είναι ο Γκαραβέλης. Δεν φαντάζεστε πόσο σκληρά δούλευε. Τώρα είναι ο πρώτος τερματοφύλακας του Βόλου και κάνει φοβερή σεζόν. Ο τερματοφύλακας είναι σαν το κρασί, όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτό και να μην το ξανακάνεις».

Αγαπημένη πόλη: «Παρίσι, γιατί είναι η πόλη του φωτός. Έχω πάει 3 φορές και είναι φανταστική πόλη. Ειδικά η Ντίσνειλαντ».

Αγαπημένο φαγητό: «Πίτσα».

Καλοκαίρι η Χειμώνας: «Χειμώνας».

Netflix ή Playstation: «Playstation».

Μέσι ή Ρονάλντο: «Ρονάλντο»

Αγαπημένο ποτό (αλκοολούχο ή όχι): «Μπύρα, θα είμαι ειλικρινής».

Αγαπημένος τερματοφύλακας: Τερ Στέγκεν

Ο πιο ταλαντούχος παίκτης στον ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρα ο Μιχαηλίδης! Είναι ο νέος Νέστα!

Ποιος ήταν το ίνδαλμα σου; Το ίνδαλμα μου ήταν ο Ίβιτσα Κράλι.

Καλύτερος σου φίλος στον ΠΑΟΚ; «Ο Μίσιτς φυσικά».

Αγαπημένο ελληνικό τραγούδι: «Φωτιά με φωτιά»

Αν δεν ήσουν τερματοφύλακας τι θα ήθελες να είσαι; «Τραγουδιστής!»

Η άποψη σου για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου! Για μένα είναι σαν αδέρφια μεγάλωσα με το ασπρόμαυρο χρώμα από μικρός! Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα πάω στην Θύρα 4 να δω ματς».

ΠΑΟΚ ή Παρτιζάν;: «Είναι το ίδιο δεν γίνεται να διαλέξουμε μία από τις δύο ομάδες!»

Αγαπημένη σου απόκρουση τη φετινή σεζόν: «Αυτή που έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Λουτσέσκου η Αμπέλ; «Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές!»

Μουσακάς ή γύρος: «Γύρος».

Θα έπαιζες ποτέ στον Ολυμπιακό; «Όχι βέβαια! Ποτέ δεν θα έπαιζα σε αυτή την ομάδα!»

Αγαπημένο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ: «ΠΑΟΚαρα εχω τρέλα μες στο μυαλό».

Διαβάστε ακόμη...