Πέντε του ΠΑΟΚ στους… ακριβότερους!

Aπό thessports.gr: Υπόθεση... δύο ομάδων είναι η πιο «ακριβή» ενδεκάδα της Super League, σύμφωνα με την αξιόπιστη ιστοσελίδα αξιολόγησης «Transfermarkt», με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να εκπροσωπείται σε αυτή με πέντε ποδοσφαιριστές.
Πηγή: thessports.gr
Πέντε του ΠΑΟΚ στους… ακριβότερους!

Στην άμυνα μοναδικός «εκπρόσωπος» του Δικεφάλου είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο νεαρός αριστερός μπακ επέστρεψε πέρσι τον Γενάρη στην Τούμπα και αποτελεί βασικό «γρανάζι» του ΠΑΟΚ με συμμετοχή τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Η αξία του φτάνει τα τεσσεράμισι εκατομμύρια.

Σειρά παίρνει ο Ντούγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είδε την χρηματιστηριακή του αξία να ανεβαίνει κατακόρυφα μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, και πλέον να αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ ωστόσο έχει την απόλυτη κυριαρχία έναντι του Ολυμπιακού, είναι στην τριάδα της επίθεσης.

Στα δεξιά συναντάμε τον ακριβότερο, με βάση το Transfermartk, ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Λέο Ζαμπά, που παρότι έχει χάσει σημαντικό κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού, κοστολογείται στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Ο ακριβότερος αριστερός εξτρέμ του πρωταθλήματος, παρότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά, είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, με την αξία του να φτάνει τα δυόμιση εκατομμύρια, ενώ στην κορυφή, ως ο πιο ακριβός στράικερ της Super League βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με την παραγωγική του χρονιά να ανεβάζει την αξία του στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...