H… διαφορετική συνέντευξη του Βιεϊρίνια

Από sfina.gr: Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια μιλώντας σε γνωστό κανάλι του Youtube, «Unboxholics» για την καθημερινότητα του τον καιρό της καραντίνας.
Πηγή: sfina.gr
H… διαφορετική συνέντευξη του Βιεϊρίνια

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πορτογάλος:

Για την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι του και την καθημερινότητα του εν μέσω καραντίνας: «Ε με τάγκαρε ένας φίλος και αποφάσισα να το κάνω, δεν μου αρέσει να με προκαλούν και το έκανα. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία, είναι πάνω από όλα. Σαν ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να μένουμε σπίτι .Έχουμε συνηθίσει κάθε μέρα στην προπόνηση και το τρέξιμο. Έχω ποδήλατα και κάποια άλλα μηχανήματα και προσπαθώ να δουλέψω στην φυσική κατάσταση. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο, δεν έχεις την καθημερινότητα, δεν είσαι με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση αλλά με τα δεδομένα που έχουμε κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν τους επιβάλει η ομάδα να κάνουν προπονήσεις ή αν είναι ατομική πρωτοβουλία: «Ότι και να σου πει η ομάδα, είσαι σε καραντίνα και κανείς δεν ξέρει τι κάνεις. Εσύ πρέπει από μόνο σου να αναλάβεις αυτή την ευθύνη. Είναι σα να είμαστε σε... διακοπές. Κάθε μέρα μιλάμε με τους γυμναστές και τους προπονητές, στέλνουμε τα δεδομένα από την προπόνηση, μέσα από το ρολόι που φοράμε. Εγώ ας πούμε θα μπορούσα να δώσω το ρολόι μου στην... κόρη μου τρέχει όλη μέρα (γέλια)».

Για το πόσο χρόνο θα χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στα γήπεδα, μόλις ολοκληρωθεί η καραντίνα: «Αυτό είναι μια συζήτηση που υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Αν είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα χρειάζεσαι μια εβδομάδα- δέκα ημέρες για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο και να μπορείς να παίξεις στα Play Off και το κύπελλο. Εγώ που ήμουν τραυματίας πλέον είμαι καλά και μπορώ να παίξω αλλά το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσει. Το αισιόδοξο σενάριο είναι η επιστροφή στα τέλη Μαϊού και θέλει ένα μήνα. Ιούλιο ξεκινούν τα προκριματικά άρα αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε διακοπές».

Για το αν οι ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στις χώρες του: «Όχι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ στην Ελλάδα. Από την στιγμή που μπήκαμε σε καραντίνα, αν κάποιος έφευγε στην χώρα του, αν θα γυρνούσε θα έπρεπε να μείνει 14 ημέρες σε περιορισμό».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αν ασχολείται με video games, απαντώντας: «Παίζω το «Tom Clancy's». Γενικότερα μου αρέσουν τα video games, έχω αγοράσει και μια βαλίτσα με οθόνη για να παίζω Playstation και στα ταξίδια».

Για το τι είναι αυτό που του λείπει αυτό το διάστημα: «Δεν βγαίνω πολύ γενικά, αλλά μου λείπει η παρέα με τους φίλους. Σκέψου ότι έδωσα ραντεβού με φίλο μου στο... σούπερ μάρκετ για να πάμε μαζί και να μπορέσουμε να τα πούμε».

Διαβάστε ακόμη...