Το… όφελος της καραντίνας!

Από inpaok.com: Κρέσπο, Ζαμπά και Βιεϊρίνια κερδίζουν... έδαφος!
Πηγή: inpaok.com
Το… όφελος της καραντίνας!

Η δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό και την καραντίνα έχει επηρεάσει τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις ποδοσφαιρικές ομάδες, των οποίων οι υποχρεώσεις (από αγώνες μέχρι προπονήσεις) έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσπαθούν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, ακολουθώντας το ατομικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, ενώ σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ο χρόνος φαντάζει... σύμμαχος.

Ο λόγος φυσικά για τους Χοσέ Κρέσπο, Λέο Ζαμπά και Αντελίνο Βιεϊρίνια που έχουν χρόνο να δουλέψουν για να καλύψουν το έδαφος μετά τους τραυματισμούς και τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν.

Πιο «μπροστά» βρίσκεται ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, με τους Κρέσπο και Ζαμπά να θέλουν χρόνο ακόμα. Άλλωστε ο Ισπανός στόπερ των «ασπρόμαυρων» δουλεύει καθημερινά από την Ισπανία και ο ίδιος άφησε ανοικτό το «παράθυρο» να προλάβει τελικά ένα κομμάτι της τρέχουσας σεζόν, εφόσον το επιτρέψουν οι εξελίξεις με τον κορονοϊό και αυτή ολοκληρωθεί κανονικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...