Δύο... πονοκέφαλοι λιγότεροι

Απο paok24.com: Σε περίπτωση που κάποια στιγμή ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση
Πηγή: paok24.com
Δύο... πονοκέφαλοι λιγότεροι

Η πανδημία του κορωνοϊου έχει σταματήσει την αγωνιστική δράση και κανείς δε γνωρίζει πότε και αν θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο η τρέχουσα σεζόν.

Πριν σταματήσει η Super League για λόγους δημόσιας υγείας, ο ΠΑΟΚ ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα.

Ενόψει εκείνης της αναμέτρησης ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε μαζεμένες απουσίες, οι οποίες έδεναν τα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον και Αουγκούστο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολόγιζε και στους τραυματίες Βαρέλα και Κρέσπο, όπως επίσης και στον μακροχρόνια απόντα Ζαμπά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δύσκολα κανείς μπορεί να υπολογίσει πότε και αν θα έχουμε ξανά αγώνες, ωστόσο στο καλό σενάριο που στις αρχές του καλοκαιριού παιχτεί και πάλι ποδόσφαιρο, ο Φερέιρα θα έχει δύο... πονοκεφάλους λιγότερους.

Ο Βαρέλα έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του, ενώ όσον αφορά στον Κρέσπο, ο ίδιος υποστήριξε ότι στα μέσα Απριλίου αναμένεται να είναι απόλυτα υγιής.

Ο χρόνος λειτουργεί ως σύμμαχος και για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος πριν τη διακοπή αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Σε ενδεχόμενο επανέναρξης ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο τόσο ο Δικέφαλος όσο και οι υπόλοιπες ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και τους κινδύνους τραυματισμού των ποδοσφαιριστών μετά από τόσο μεγάλη ξαφνική αποχή.

Διαβάστε ακόμη...