Σήμερα η τηλεδιάσκεψη της UEFA

Απο paok24.com: Οδηγός για το τι θα συμβεί στα εθνικά πρωταθλήματα
Πηγή: paok24.com
Σήμερα η τηλεδιάσκεψη της UEFA

Η UEFA θα πραγματοποιήσει σήμερα την τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 55 ομοσπονδιών, συζητώντας για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το πότε και το πως θα ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το γεγονός ότι η σεζόν θα επιμηκυνθεί χρονικά τουλάχιστον έως τις 31 Ιουλίου, είναι αποφάσεις που αναμένουμε να προκύψουν από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Παράλληλα ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σενάρια που αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σχετικά με τις σκέψεις τις UEFA για την ολοκλήρωση της σεζόν και μένει να φανεί στην πράξη αν θα επιβεβαιωθούν.

Συγκεκριμένα:

-Επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων στα μέσα Μαΐου, σε ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο.

-Επανέναρξη στο τέλος Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου.

-Επανέναρξη στις 21 Ιουνίου, στο έσχατο, αλλά ενδεχομένως πιο ρεαλιστικό σήμερα σενάριο βάσει όσων συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊου.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις που θα προκύψουν ενδεχομένως θα επηρεάσουν και θα αποτελέσουν οδηγό και για τις σκέψεις ολοκλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων από κάθε λίγκα, με την ελληνική Super League να αναμένεται να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη...