Αυτοί που... ξεχώρισαν: #5 Λολίτα Λύμουρα!

Από acpaok.gr: Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: acpaok.gr
Αυτοί που... ξεχώρισαν: #5 Λολίτα Λύμουρα!

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Λολίτα Λύμουρα, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Λολίτα Λύμουρα στην αναμέτρηση απέναντι στη Νίκη Λευκάδας, σημείωσε 23 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, πετυχαίνοντας και το νικητήριο καλάθι.

Στα αξιοσημείωτα, πως η αθλήτρια του Δικεφάλου είχε αναδειχθεί παμψηφεί MVP της αγωνιστικής εβδομάδας.

Για τη διάκρισή του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Λολίτα Λύμουρα είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο για εμάς. Και μερικά παιχνίδια θέλουν πρώτα ψυχή και μετά όλα τα άλλα. Είχαμε αποφασιστικότητα, ελέγξαμε το παιχνίδι και όλα αυτά ενώ είχαμε σημαντικές απουσίες και πριν αλλά και στη διάρκεια του αγώνα με αθλήτριες που τραυματίστηκαν. Στο τέλος όμως, νικήσαμε κι αυτό είναι που μετράει. Πήραμε βαθιά ανάσα και ισοφαρίσαμε για την εντός έδρας ήττα που προηγήθηκε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να βελτιωθούμε στη διακοπή για να έρθουν κι άλλες νίκες».

Διαβάστε ακόμη...