Λημνιός: Ταμείο και... αυτοκριτική

Από paok24.com:Μετά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο Δημήτρης Λημνιός πήρε τη... σκυτάλη κι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Παναγιώτη Αρωνιάδη στο live του ΠΑΟΚ στο instagram.
Πηγή: paok24.com
Λημνιός: Ταμείο και... αυτοκριτική

Ο νεαρός άσος, μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος την τωρινή κατάσταση και το γεγονός ότι μένει ολόκληρη την ημέρα στο σπίτι, περιμένοντας κι αυτός τις εξελίξεις αναφορικά με την ολοκλήρωση ή όχι της Super League.

Όταν η συζήτηση πήγε στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Λημνιός έκανε το δικό του... ταμείο και σημείωσε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς, με την σταθερότητα να είναι το "κλειδί".

"Θεωρώ ότι φετος έχω πάει καλύτερα από πέρυσι γενικά. Και τα νούμερα μου είναι καλύτερα. Σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βρω μία σταθερότητα στην απόδοσή μου. Σίγουρα, δεν είμαι ποτέ αδιάφορος και πάντα βοηθάω όπως μπορώ την ομάδα. Το καλύτερο μου παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο, θεωρώ ήταν κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Πιο δύσκολη στιγμή, ήταν το παιχνίδι με τον Άρη, που γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ήταν και σχετικά πρόσφατο κι αυτό είναι που θυμάμαι", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, κάνοντας τη δική του αυτοκριτική.

Διαβάστε ακόμη...