Λημνιός για όλα!

Από ipaok.com: Η... ανάκριση του νεαρού εξτρέμ.
Πηγή: inpaok.com
Λημνιός για όλα!

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για όλα στην διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στο live της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram, μιλώντας για όλη την κατάσταση που βιώνει με τον κορονοϊό, αλλά και την σχέση του με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Πασχαλάκη: Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεχωριστή τρέλα. Το τελευταίο διάστημα έχει ηρεμήσει λίγο, αλλά έχει την γνωστή... τρέλα. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα δωμάτια που είχα. Κάνουμε πλάκα, γελάμε, αλλά υπάρχει ένα νορμάλ όριο.

Για το τι του έχει λείψει περισσότερο: Μου έχουν λείψει οι προπονήσεις, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αυτό μου έχει λείψει πιο πολύ.

Για την πανδημία του κορονοϊού: Σίγουρα θα υπάρχουν επιπτώσεις, αλλά ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αυτό που ζούμε το βλέπουμε μόνο στις ταινίες, αλλά θα πρέπει ο καθένας να είναι ατομικά υπεύθυνος και πρέπει να εφαρμόζουμε τα μέτρα και περιμένουμε τις εξελίξεις.

Για την συνέχεια: Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Να τελειώσει αυτό το βάσανο και να ξεκινήσουμε με την ομάδα. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και θεωρώ ότι θα επανέλθουμε άμεσα εκεί που ήμασταν.

Για την αγαπημένη του σειρά: Βλέπω το Toy Boy είναι ωραία σειρά και προτείνω σε όσους δεν την έχουν δει να μπουν να την δουν είναι πολύ ωραία σειρά.

Για το τι θα κάνει μόλις λήξει η καραντίνα: Θα βγω για ένα καφεδάκι με τα παιδιά, όταν τελειώσει όλο αυτό. Σίγουρα αυτό που ζούμε είναι πρωτοφανές, δεν έχει ξανασυμβεί. Αλλάζει η καθημερινότητά σου. Τώρα κλείνεσαι στο σπίτι, εγώ βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ότι κανένας δεν κυκλοφορεί έξω και χρειάζεται υπομονή.

Για το αν βλέπει σε επανάληψη ματς που έχει αγωνιστεί: Πιο πολύ το βλέπω για να δω τι λάθη έχω κάνει, ώστε να τα διορθώσω στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Βασιλεία που δεν θα την ξεχάσει κανένας.

Για την δική του απόδοση: Σε γενικές γραμμές φέτος έχω πάει καλύτερα. Έχω περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να βρω σταθερότητα στην απόδοσή μου αλλά θεωρώ ότι ποτέ δεν ήμουν αδιάφορος και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα στα μέγιστα. Με την Σπαρτάκ είχα κάνει καλό παιχνίδι και με την ΑΕΚ, θεωρώ ότι με την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου.

Για την χειρότερη στιγμή του: Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν μια κακή εμπειρία, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου.

Διαβάστε ακόμη...