Κρέσπο: «Νιώθω ο πιο χαζός ή ότι δεν έχω καταλάβει κάτι καλά»

Από sdna.gr: Τον εκνευρισμό του για τα ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα της Ισπανίας, που δεν τηρούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού, έδειξε ο Χοσέ Κρέσπο, με μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.
Πηγή: sdna.gr
Κρέσπο: «Νιώθω ο πιο χαζός ή ότι δεν έχω καταλάβει κάτι καλά»


Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ με ποστάρισμα του στο instagram έδειξε τον εκνευρισμό του για την στάση που τηρούν τα ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα των ισπανικών σταθμών, την ώρα που η χώρα της Ιβηρικής μετράει χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ισπανού στόπερ:

«H κόρη μου με ρωτάει πότε θα μπορέσουμε να βγούμε έξω και εγώ της απαντάω, όταν θα έχει τελειώσει όλη αυτή η ιστορία με τον ιό. Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω αλλά νιώθω ο πιο χαζός ή ότι δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.

Βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση οδηγίες για να «σωθούμε», για να «επιβιώσουμε», όμως νιώθω ότι είναι ένα ψέμα, γιατί είναι ζωντανά προγράμματα που δεν έχουν το μειωμένο προσωπικό των 4-10 ατόμων όπως λέει η Κυβέρνηση, γιατί δεν υπολογίζουμε αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες, δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Διαβάστε ακόμη...