Κάνιας: «Κρατήθηκαν τα έγγραφα μου, δεν μπορώ να ταξιδέψω»

Από thessports.gr: Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μίλησε για τη «μάχη» κατά του κορονοϊού που δίνουν σε Σερβία και Ισπανία, με τον ίδιο να παραμένει στην πατρίδα του δεδομένου πως δεν μπορεί να ταξιδέψει!
Πηγή: thessports.gr
Κάνιας: «Κρατήθηκαν τα έγγραφα μου, δεν μπορώ να ταξιδέψω»

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Σερβία, βάσει των όσων του μεταφέρουν, και τη συγκρίνει με την Ισπανία, όπου και παραμένει μέχρι νεωτέρας.

«Έχουν παρθεί μέτρα κατά του κορονοϊού στην Σερβία αλλά νομίζω είναι λίγο αργά γι' αυτούς. Ο ιός έφτασε στα Βαλκάνια λίγο αργότερα από την Ισπανία αλλά οι άνθρωποι εκεί δεν δίνουν τόση σημασία παρά τα αυστηρά μέτρα. Ως αποτέλεσμα αυτού ήταν να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις οχτώ το βράδυ έως τις πέντε το πρωί.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές προσέχουν και μένουν στο σπίτι τους αλλά μίλησα με κάποιους συμπαίκτες μου και μου είπαν ότι ο κόσμος κάθεται σε ρεστοράν και σε καφετέριες κατά την διάρκεια της ημέρας. Στην Σερβία, ωστόσο, δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όπως στην Ισπανία.

Εγώ πήρα άδεια από τον Ερυθρό Αστέρα για να επιστρέψω στην Ισπανία αλλά όλα τα έγγραφα μου κρατήθηκαν και δεν μπορώ να επιστρέψω στο Βελιγράδι. Θα μείνω στην Ισπανία μέχρι να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κανένας από την Ισπανία δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Σερβία γιατί θα πρέπει να περάσουν τέσσερις εβδομάδες σε καραντίνα. Ο σύλλογος θα με ενημερώσει πότε όλα θα είναι έτοιμα και πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στη Σερβία. Προπονούμαι στο σπίτι, κάνω όλες τις βασικές ασκήσεις».

Διαβάστε ακόμη...