Θρήνος στον ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου

Απο sdna.gr:Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Νότης Τσίντογλου ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου στη δεκαετία του 1950.
Πηγή: sdna.gr
Θρήνος στον ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου, ο οποίος υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά και μεγάλος παίκτης του Δικεφάλου, που φόρεσε την φανέλα των «ασπρόμαυρων» από το 1947 ως το 1960.

Ο Νότης Τσίντογλου, για 13 ολόκληρα χρόνια τίμησε την φανέλα του ΠΑΟΚ όσο λίγοι, μέλος του Δικεφάλου της χρυσής εποχής (1953-1957), ενώ είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα (σ.σ. φιλικό την ημέρα των εγκαινίων) στις 6/9/1959 με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Πρόσφατα, στην ταινία για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ που δημιούργησε ο αείμνηστος Νίκος Τριανταφυλλίδης, είχε κάνει άπαντες να βουρκώσουν, όταν προς το κλείσιμο του έργου, είχε σημειώσει:

«Ξέρεις ποιο τραγούδι μου αρέσει και το ακούω; "Ας ξαναγινόμασταν και πάλι πιτσιρίκι", ειλικρινά, όχι για τίποτα άλλο, στον ΠΑΟΚ να έπαιζα... πολύ θα το ήθελα...».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο (1:34:31)

Διαβάστε ακόμη...