Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος

Απο paok24.com: Παρότι παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο
Πηγή: paok24.com
Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος

Ο κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊου είναι η βασική αιτία για την παύση της αγωνιστικής δράσης στη Super League και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν ατομικά για να διατηρήσουν στον βαθμό που μπορούν την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια τις τελευταίες ημέρες αισθάνεται πολύ καλύτερα, έχοντας αφήσει πίσω του τη συγκεκριμένη ατυχία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να συζητάει για ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο επανέναρξης, ειδικά με τον κίνδυνο που υπάρχει να χειροτερέψει η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊου.

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει έναν αγωνιστικό... πονοκέφαλο λιγότερο, σε μία θέση που είχε ξεμείνει από λύσεις.

Στο μέτωπο των υπόλοιπων απόντων, στις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ένιωθε πολύ καλύτερα, έχοντας αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ σύμμαχος των επίσης τραυματιών Κρέσπο και Ζαμπά είναι ο χρόνος που περνάει χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...