Λουτσέσκου: «Θα μου μείνουν αξέχαστα τα ματς του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό»

Από sdna.gr: Συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που κλήθηκε να ξεχωρίσει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, με τον Ρουμάνο προπονητή να κάνει ειδική αναφορά στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Λουτσέσκου: «Θα μου μείνουν αξέχαστα τα ματς του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό»


Ο Λουτσέσκου συγκεκριμένα εκτός από την κατάκτηση του Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ, ξεχώρισε τον τελικό Κυπέλλου το 2018 απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την περσινή σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ με το εμφατικό 3-1 έδειξε σε όλους ότι ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής:

«Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος το 2018, όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, λίγο μετά την τεράστια αδικία που δεχθήκαμε όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα που κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το συγκεκριμένο ματς ήταν μια απόδειξη για εμάς ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα αγωνιστικά και θα μου μείνει αξέχαστη η υποδοχή στην Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το άλλο ματς ήταν στις 10 Φεβρουαρίου του 2019 στην Θεσσαλονίκη, όταν πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό που μας οδήγησε ακόμη πιο κοντά στον τίτλο... Ήταν απόλυτη ικανοποίηση, υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...