Εύη Μακρή: «Καλούμαστε να διαχειριστούμε μία ασυνήθιστη κατάσταση»

Τον δικό της αγωνιστικό απολογισμό κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Εύη Μακρή, δίνοντας τις δικές της συμβουλές για τον κορωναϊό.
Πηγή: acpaok.gr
Εύη Μακρή: «Καλούμαστε να διαχειριστούμε μία ασυνήθιστη κατάσταση»

- Για την προσωπική αγωνιστική πορεία μέχρι τώρα...

«Βρίσκομαι ήδη από την αρχή της σεζόν σε στάδιο επανένταξης και προσπαθώ μέρα με τη μέρα να πλησιάσω στην αγωνιστική μου κατάσταση και να προσφέρω στην ομάδα μου πολλές επιτυχίες. Μαζί με τον προπονητή του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, Ανέστη Μανταρτζίδη, παρ'ότι οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, καταφέραμε να κατακτήσουμε την έκτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

- Για μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις...

«Περιμένω με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα στον ανοιχτό Στίβο. Ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση έχουμε μάθει σαν ΠΑΟΚ να μην τα παρατάμε ΠΟΤΕ. Με ατομικό πρόγραμμα στο σπίτι, στην αυλή, στην ταράτσα, προσπαθούμε να πλησιάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πρόγραμμα της κανονικής προπόνηση ώστε όταν όλα αυτό εξαλειφθεί να είμαστε πανέτοιμοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Σήμερα όλοι μαζί και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά καλούμαστε να διαχειριστούμε μία ασυνήθιστη κατάσταση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ξεκίνημα μας και είναι άγνωστο πως θα εξελιχθεί. Σε τέτοιες συνθήκες ο αυτοπεριορισμός είναι μία πράξη ευθύνης τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και στον συνάνθρωπο μας. Φυσικά και έχει ήδη συνέπειες σε κάθε πτυχή της ζωής μας στην καθημερινότητα μας, στους στόχους μας. Το πιο σημαντικό αντίδοτο όμως απέναντι σε κάθε ιό είναι να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, ψυχραιμία και συνέπεια στους κανόνες υγιεινής και να αξιοποιήσουμε αυτές τις «στιγμές χαλάρωσης» με αισιοδοξία και χαμόγελο. Μένουμε Σπίτι!».

Διαβάστε ακόμη...