«Να επανέλθουμε άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε το λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Μαρία Μυρίδου, όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volley League, αλλά στάθηκε κυρίως στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την έξαρση του κορονοϊού.
Πηγή: inpaok.com
«Να επανέλθουμε άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς»

Αναλυτικά:

Αν θεωρεί σωστή την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Θεωρώ σωστή την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος. Σίγουρα δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εξέλιξη, καθώς είναι δύσκολο για έναν αθλητή να το διαχειριστεί όλο αυτό, δηλαδή να μην προπονείται και να αγωνίζεται αλλά να κάθεται στο σπίτι.

Παρόλα αυτά το πιο σημαντικό και πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία, και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε εμάς, τις οικογένειές μας αλλά και τους γύρω μας. Είναι ατομική μας ευθύνη!».

Για τις ξένες παίκτριες που αποχώρησαν από την Ελλάδα μέχρι νεωτέρας:

«Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, εμείς προετοιμαζόμασταν πριν λίγες ημέρες για το παιχνίδι του Σαββάτου και ξαφνικά μας ανακοινώθηκε ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα. Πολλές ξένες παίκτριες έφυγαν για τις πατρίδες τους, και είναι λογικό καθώς θέλουν να βρίσκονται δίπλα στις οικογένειές τους».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και αν μπορεί να συμβεί στο χρονικό περιθώριο των δύο εβδομάδων που τέθηκε εξ'αρχής:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει μετά από δύο εβδομάδες, αυτό που εύχομαι είναι να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Αν το «νεκρό» διάστημα επηρεάσει την ομάδα:

«Σίγουρα θα μας επηρεάσει, καθώς εκτός του ότι δεν παίζουμε αγώνες, δεν προπονούμαστε κιόλας, που είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι όταν ξαναπιάσουμε μπάλα στα χέρια μας, θα επανέλθουμε γρήγορα».

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:

«Κάναμε έναν μέτριο πρώτο γύρο, αλλά πραγματοποιούμε έναν πολύ καλό δεύτερο, και είναι κρίμα που σταματήσαμε πριν από το παιχνίδι με την Θέτιδα, που θα κρίνει εν πολλοίς την είσοδο στην τετράδα».

Διαβάστε ακόμη...