Επιμένουν οι Γερμανοί για Βέρντερ - Μιχόγεβιτς!

Από paok24.com: To φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Μάρκο Μιχόγεβιτς προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της άμυνάς της, υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, το όνομα του 23χρονου Βόσνιου στόπερ, εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα.
Πηγή: paok24.com
Επιμένουν οι Γερμανοί για Βέρντερ - Μιχόγεβιτς!


Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της Bild που αναπαράγεται στην ιστοσελίδα "deichstube.de" υπογραμμίζεται πως ο Μιχόγεβιτς είναι ένας πιθανός στόχος της Βέρντερ Βρέμης ενόψει της νέας σεζόν, τη στιγμή που για την απόκτησή του ενδιαφέρονται η Σταντάρ Λιέγης, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Στουτγάρδη!

Το βέβαιο είναι πως το συμβόλαιο του Μιχόγεβιτς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Άουε, υπάρχει όρος για ρήτρα αγοράς που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ (850 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με τους Γερμανούς). Μάλιστα, σημειώνεται πως για την Βέρντερ Βρέμης δεν αποτελεί πρόβλημα το συγκεκριμένο ποσό από τη στιγμή δε που θα χρειαστεί πολλά περισσότερα χρήματα για να αποκτήσει με μεταγραφή κάποιον άλλον κεντρικό αμυντικό, με τον δανεισμό του Βόσνιου στην Άουε να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Σε ότι αφορά την φετινή παρουσία του Μιχόγεβιτς στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Άουε, ο νεαρός Βόσνιος έχει καταγράψει 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει πετύχει ένα γκολ, με την ομάδα του να βρισκόταν στην 8η θέση του πρωταθλήματος πριν την διακοπή του λόγω κορωνοϊού, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα ο Μιχόγεβιτς είναι... τακτικό μέλος της Εθνικής Βοσνίας!

Εφόσον τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων έχουν βάση, τότε ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό για την παραχώρηση του Μιχόγεβιτς, τον οποίο απέκτησε από την Σαράγιεβο τον Ιανουάριο του 2018 με 300 χιλιάδες ευρώ. Το ενδεχόμενο δε ο Βόσνιος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, συγκεντρώνει από ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες...

Διαβάστε ακόμη...