Τεράστιο επίτευγμα, πολλαπλά τα κέρδη!

Από paok24.com: Όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα από το PAOK24, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ συνεργάζεται απευθείας πλέον με την Amazon σε ότι αφορά ζητήματα που αφορούν το PAOK TV της νέας σεζόν!
Πηγή: paok24.com
Τεράστιο επίτευγμα, πολλαπλά τα κέρδη!


Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο παγκόσμιο κολοσσό, ιδρυτής της οποίας είναι ο Τζεφ Μπέζος, ασφαλώς και δεν ήταν εύκολη. Προς αυτή την κατεύθυνση, οι άνθρωποι που "τρέχουν" το πρότζεκτ του PAOK TV εργάστηκαν σκληρά τους τελευταίους μήνες, καθώς τα στάνταρ της Amazon για συνεργασία με οποιαδήποτε εταιρία είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Άλλωστε, πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο από την άποψη του κύκλου εργασιών από την πώληση αγαθών και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, με το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον συνεργάτης της να αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα!

Τι θα κερδίσει από την συγκεκριμένη συνεργασία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Μεταξύ άλλων καλύτερη θωράκιση του PAOK TV απέναντι στην "πειρατεία", αλλά και βελτίωση των υπηρεσιών της "ασπρόμαυρης" πλατφόρμας προς τους συνδρομητές της.

Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία μεταξύ ΠΑΟΚ και Amazon αποδεικνύει τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει θέσει η "ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενόψει της νέας σεζόν ειδικότερα και των επόμενων ετών γενικότερα, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους φίλους του Δικεφάλου που θα είναι συνδρομητές του PAOK TV!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...