Τηλεδιάσκεψη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για PAOK TV, διαρκείας και προετοιμασία!

Από thessports.gr : Σύσκεψη κορυφής μέσω… τηλεδιάσκεψης έγινε σήμερα (20/3) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ των επικεφαλής όλων των τμημάτων, με θέματα που αφορούν στον γενικό σχεδιασμό κυρίως για την επόμενη σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Τηλεδιάσκεψη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για PAOK TV, διαρκείας και προετοιμασία!

Καταρχάς, έγινε μια πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας και για τα πακέτα του PAOK TV, για την επόμενη σεζόν, τα οποία θα παρουσιαστούν αναλυτικά στον κόσμο μαποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα. Όταν συμβεί αυτό, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είναι έτοιμη να θέσει σε κυκλοφορία τα διαρκείας και να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Από εκεί και πέρα, έγινε τηλεδιάσκεψη και με τους επικεφαλείς του αγωνιστικού, κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε ότι παρακολουθείται η ατομική προπόνηση των ποδοσφαιριστών από το τεχνικό τιμ και ότι λειτουργεί η ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από γιατρό, φυσιοθεραπευτή, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία επιβεβαιώθηκε ότι έχει κρατηθεί στο προπονητικό κέντρο του Χορστ ανοιχτή περίοδος από την 1η ως την 25η Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη...