«Δεν έχει συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο!»

Από paok24.com: Όσα είπε για την κατάσταση που επικρατούσε στο Λονδίνο, την προληπτική «καραντίνα» στην οποία τέθηκαν με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, αλλά και την αβεβαιότητα για την συνέχεια σε αγωνιστικό επίπεδο.
Πηγή: paok24.com
«Δεν έχει συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο!»


Ο προπονητής της πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ελευθεριάδης, μαζί με τον πρωταθλητή του Δικεφάλου, Βαγγέλη Νανιτζανιάν και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, επέστρεψαν πριν από λίγες ώρες στην Ελλάδα από το Λονδίνο, εκεί όπου διεξάγονταν το προ-Ολυμπιακό τουρνουά, το οποίο μπορεί να ξεκίνησε, αλλά μετά από τρεις ημέρες διακόπηκε!

Ο κ. Ελευθεριάδης μίλησε στο PAOK24 για την κατάσταση που επικρατούσε στο Λονδίνο, την πρωτόγνωρη διακοπή που αποφασίστηκε στους αγώνες ενώ είχαν ξεκινήσει, αλλά και τις οδηγίες που θα δώσει στον Νανιτζανιάν για τις επόμενες ημέρες.

«Τις ημέρες που βρισκόμασταν στο Λονδίνο ήταν σαν να μη συνέβαινε τίποτα! Το ίδιο διαπιστώσαμε και στην Ελβετία που κάναμε μία στάση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Κυκλοφορούσαν κάποιοι με μάσκες, αλλά δεν είχαν ληφθεί ακόμη δραστικά μέτρα. Τώρα θα φανούν τα κρούσματα σε αυτές τις χώρες.

Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη και με τη διοργάνωση. Ποτέ δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να ξεκινάς μία διοργάνωση και μετά από τρεις ημέρες να την διακόπτεις. Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν περίμενε να αγωνιστεί, αφού είχε πάρει ένα μπάϊ πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, μας ενημέρωσαν πως η διοργάνωση θα γίνει τον Μάιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Εμείς μετά την επιστροφή μας στην Ελλάδα πρέπει εντελώς προληπτικά να είμαστε σε ένα είδους «καραντίνας» για μία εβδομάδα περίπου, να είμαστε δηλαδή λίγο περισσότερο προσεκτικοί από ότι πρέπει με τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί, όμως όλοι αισθανόμαστε καλά. Σε λίγες ημέρες θα ζητήσω και από τον Βαγγέλη Νανιντζανιάν να ξεκινήσει λίγο τρέξιμο ώστε να μείνει σε φόρμα, σε περίπτωση που όντως οι αγώνες διεξαχθούν τον Μάιο».

Διαβάστε ακόμη...