«Η ζωή όλων μας είναι πολύτιμη!»

Από inpaok.com: Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μίλησε στο INPAOK για τη φετινή σεζόν και αν προσαρμόστηκαν οι παίκτριες εύκολα στα θέλω του προπονητή, γιο το πόσο σημαντικό είναι για το τμήμα να διατηρείται το αήττητο, αλλά και για τον κορονοϊό, πόσο επηρεάζει τις Πρωταθλήτριες και τι θα έλεγε στον κόσμο για όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό.
Πηγή: inpaok.com
«Η ζωή όλων μας είναι πολύτιμη!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο INPAOK η αρχηγός των Πρωταθλητριών:

Για τη φετινή σεζόν και αν προσαρμόστηκαν οι παίκτριες εύκολα στα θέλω του προπονητή:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε διαφορετικές φιλοσοφίες του κάθε προπονητή. Δουλέψαμε και δουλεύουμε αρκετά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω βγάζουμε σε μεγάλο βαθμό αυτά μου μας ζητάει».

Πόσο σημαντικό είναι για το τμήμα να διατηρείται το αήττητο εδώ και πόσο καιρό:

«Είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει επιπλέον κίνητρα για την βελτίωσή μας σε διάφορα επίπεδα. Φυσικά βοηθάει πολύ και στην ψυχολογία της ομάδας».

Για το πόσο επηρεάζει ο κορονοϊός την ομάδα, αλλά και τι θα έλεγε στον κόσμο για όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό:

«Έχει δυο μέρες που σταματήσαμε τις προπονήσεις με την ομάδα. Ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για να βοηθήσουμε να μην εξαπλωθεί ο ιός. Δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο όλο αυτό, αλλά δεν είναι και σε κανέναν.

Πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Η ζωή όλων μας είναι πολύτιμη. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε την σημαντικότητα της κατάστασης και να τηρήσουμε τις οδηγίες που μας δίνει το κράτος».

Διαβάστε ακόμη...