Πίτσιου: «...να σεβαστούμε τα μέτρα πρόληψης...»

Από acpaok.gr: Με αφορμή την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού, η Νικολέτα Πίτσιου κάνει έναν μίνι απολογισμό της χρονίας και μιλάει για το ζήτημα του ιού στο acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Πίτσιου: «...να σεβαστούμε τα μέτρα πρόληψης...»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ Morris μέχρι τώρα...

«Με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που μας αντιπροσώπευε μέχρι τώρα, παρ'όλο που τα αποτελέσματα των παιχνιδιών ήταν υπέρ μας. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετά καλός λογός να «ταρακουνηθούμε» και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις όπως στην αρχή της χρονιάς με κύριο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στο Champions League».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Απομένουν 8 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και αρκετά δύσκολα παιχνίδια μαζί της, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο και φυσικά την ίδια σοβαρότητα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Για την επικαιρότητα, τον κορωνοϊό και πώς αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός, και πόσο θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ομάδα.

«Εύχομαι να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο η κατάσταση, να βρεθεί σύντομα μία θεραπεία ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα και στην συνέχεια να επιστρέψουμε όλοι σε κανονικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε καλό είναι να σεβαστούμε τα μέτρα πρόληψης που έχει θέσει το υπουργείο υγείας.

Η διακοπή των προπονήσεων και του πρωταθλήματος θα μας βγάλει από τον αγωνιστικό μας ρυθμό, θεωρώ όμως πως δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα να προσαρμοστούμε καθώς το χρονικό διάστημα της διακοπής θα ακολουθούμε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων».

Διαβάστε ακόμη...