Ο Ιβάν Σαββίδης βοηθάει και πάλι την Κλινική ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ! (vid)

Από sfina.gr: Πρώτα από τη SFINA.GR μάθατε πανελλαδικά ότι ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τα χρήματα για την αγορά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, που επάνδρωσαν την κλινική ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ...
Πηγή: sfina.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης βοηθάει και πάλι την Κλινική ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ! (vid)

κάτι που έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και από τη SFINA.GR μαθαίνετε ότι ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να βοηθάει την κλινική, η οποία έχει πάρα πολλά κτιριακά προβλήματα και πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στα δωμάτια και εν γένει στην κλινική.

Μετά την άριστη σχέση που έχει αναπτύξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τον διευθυντή της κλινικής, καθηγητή κ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος παρουσίασε στον Ιβάν Σαββίδη τα μηχανήματα που αγοράστηκαν με λεφτά του προέδρου του Δικεφάλου, έρχεται η δεύτερη πράξη βοήθειας, με χρήματα σε κατασκευαστική για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στα κτιριακά της κλινικής.

Ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά το πρόβλημα με τον κορονοϊό που μαστίζει όλη την Ελλάδα, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί εκ νέου με τον κ. Κωνσταντινίδη, για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής δωματίων και χώρων της κλινικής ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ!

Γίνεται δεύτερη φορά ευεργέτης ο Σαββίδης και μακάρι να τον ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες σε αυτές τις κινήσεις του, αλλά φαίνεται ότι είναι ο μόνος...

Θυμηθείτε τι είχε γίνει:

Διαβάστε ακόμη...