«Είμαι αισιόδοξος»

Από inpaok.com:Αισιόδοξος για την έκβαση της έφεσης του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και φάνηκε οι δικαστές να πείθονται.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαι αισιόδοξος»

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά τόνισε:

«Την άλλη Τρίτη μέχρι το μεσημέρι πρέπει να στείλουμε υπομνήματα».

Για την εκδίκαση:

«Ουσιαστικά σήμερα ήταν Ολυμπιακός εναντίον Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσαμε τη διαδικασία. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να βγούμε εντελώς από τη διαδικασία αλλά δεν το δεχθήκαμε. Μάλιστα, στο τέλος ενώ υποσχέθηκαν να μην αναφερθούν στον ΠΑΟΚ το έκαναν. Τους απαγόρευσε ο πρόεδρος να μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός λέει ότι η απόφαση είναι δεσμευτική. Η Ξάνθη ανέφερε ότι το διοικητικό εφετείο αποφάνθει ότι δεν υπάρχει δεσμευτικότητα. Είναι πολλά τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν. Είμαι αισιόδοξος. Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας. Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεται».

Για τον Αλέξη Κούγια:

«Δεν συμμετείχε. Έστειλε μια επιστολή. Είπε ότι δεν έχει γίνει σωστά όλη η διαδικασία. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας έπρεπε να κάνει δίωξη και να εξεταστεί η υπόθεση με το δίκαιο της UEFA. Όπως το θέτει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Προσδοκούμε σε μια πλήρης δικαίωση για να μην μείνει και το στίγμα».

Διαβάστε ακόμη...