Η νέα… καριέρα του Βέρνμπλουμ!

Από thessports.gr : Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει κολλήσει εδώ και χρόνια το «μικρόβιο» του προπονητή, ασχολούμενος αρκετά με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου , «Football Manager».
Πηγή: thessports.gr
Η νέα… καριέρα του Βέρνμπλουμ!

Μάλιστα, ο έμπειρος κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ ανέλαβε ως διαχειριστής στην σουηδική σελίδα των παικτών του δημοφιλούς παιχνιδιού, fmsweden.se.

Μετά την ανάληψη των… καθηκόντων του, ο Βέρνμπλουμ έκανε και δηλώσεις στην συγκεκριμένη σελίδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την κατάσταση του , με δεδομένο ότι δεν αγωνίζεται:

«Ναι έχω επιστρέψει και προπονούμε κανονικά, ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω από ένα τέτοιο τραυματισμό. Πιθανότατα θα αργήσει η επιστροφή μου στους αγώνες λόγω της αναστολής για τον Κορονοϊό. Ωστόσο δεν κλαψουρίζω, υπάρχουν και χειρότερα μέρη στον κόσμο για να είσαι σε απομόνωση. Είναι η στιγμή για το Football Manager».

Για το Football Manager:

«Πάντα στον υπολογιστή μου έχω το Football Manager, και όποτε έχω την δυνατότητα παίζω. Ο φίλος μου, ο Έκτορ σκέφτηκε να προσπαθήσει να φτιάξει εκ νέου την σελίδα, και σκεφτήκαμε να το κάνουμε μαζί».

«Θέλω να γίνει πάλι ένας τόπος συγκέντρωσης, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να πείσεις ανθρώπους να εμπλακούν και να βοηθήσουν την σελίδα».

Για τον δικό του ρόλο:

«Θα την προμοτάρω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι εύκολο, είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης».

Ο Βέρνμπλουμ αναφέρθηκε και στο τελευταίο του save στο οποίο ξεκίνησε ως άνεργος, ανέλαβε την Gauthiod και μετά βρέθηκε κατά σειρά στις Accrington, Sheffield Wednesday, Everton και εθνική Γαλλίας!

Διαβάστε ακόμη...