Κούγιας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαχθεί!»

Απο inpaok.com: Άλλα λέει τώρα ο γνωστός νομικός για το θέμα δήθεν πολυιδιοκτησίας
Πηγή: inpaok.com
Κούγιας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαχθεί!»

Ο Αλέξης Κούγιας δε φημίζεται για τη... σταθερότητα των απόψεών του.

Στο πρόσφατο παρελθόν εξαπέλυε μύδρους κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά πλέον είναι φίλοι να συνεργάτες!

Πριν λίγο καιρό έλεγε να πέσουν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, αλλά τώρα σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκη τόνισε ότι ο Δικέφαλος πρέπει να απαλλαχθεί!

Ο γνωστός νομικός και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, για το θέμα δήθεν πολυιδιοκτησίας είπε: «Εάν εφαρμοστεί το καταστατικό της UEFA, σύμφωνα με το άρθρο 5, ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαχθεί από την κατηγορία της πολυιδιοκτησίας στο θέμα της καταγγελίας του Ολυμπιακού, αλλά να πέσει η Ξάνθη, ακόμη και εάν αποδειχθεί η πολυιδιοκτησία ή η κυριαρχική επιρροή. Η πρώτη ομάδα στην βαθμολογία, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, σε σχέση με την Ξάνθη, απαλλάσσεται και πέφτει η δεύτερη ομάδα. Αυτό το είπα και στην Επιτροπή Εφέσεων, αλλά κανένας δεν το ανέδειξε».

Σε παρατήρηση ότι αυτό θα συμβεί ΑΝ αποδειχθεί πολυιδιοκτησία, γιατί μπορεί και να μην αποδειχθεί από την εφέσεων της ΕΠΟ, ο Αλέξης Κούγιας, είπε: «Αυτό δε με απασχολεί πλέον, έχω κάνει πρόταση να μην πέσει καμία ομάδα και να αυξηθούν οι ομάδες στη Super League, να γίνουν 16, ενώ να γίνει μια Β΄ εθνική με 16 ομάδες και μια Γ΄ εθνική επίσης με 16 ομάδες. Με αυτό τον τρόπο θα ανεβούν και όλοι οι πρωταθλητές από τη σημερινή Γ' εθνική και δε θα παίξουν μπαράζ για να βγουν οι 4 από αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...