«Ακούστε τους ειδικούς, στην Ολλανδία μέχρι χθες ήταν όλα χαλαρά»

Από paokrevolution.net: Ο Γιάννης Μυστακίδης που κέρδισε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ένα συμβόλαιο με την Ντε Γκρααφσαπ, επιστρέφει στην Ελλάδα αφού από αποφασίστηκε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες να σταματήσουν και οι προπονήσεις λόγω κορωνοϊού.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ακούστε τους ειδικούς, στην Ολλανδία μέχρι χθες ήταν όλα χαλαρά»

Ο Ελληνας επιθετικός μέχρι και την περασμένη Παρασκευή έκανε προπονήσεις με την ομάδα του, αν και το Πρωτάθλημα είχε διακοπεί νωρίτερα μίλησε στο Metropolis 95,5 για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί: «Μέχρι το βράδυ της Κυριακής περιμέναμε και εμείς την σχετική ενημέρωση πως σταματούν και οι προπονήσεις. Πλέον σταμάτησαν και αυτές και επομένως μπορούμε να γυρίσουμε στις οικογένειες μας. Η αλήθεια είναι ότι το Πρωτάθλημα είχε διακοπεί αλλά εμείς συνεχίζαμε τις προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή. Το Σάββατο είχαμε προγραμματισμένο ρεπό και ενημερωθήκαμε την Κυριακή πως σταματούν και οι προπονήσεις και έτσι μπορέσαμε να αποχωρήσουμε».

Ο ίδιος περιέγραψε τη ζωή στην Ολλανδία το τελευταίο διάστημα διαπιστώνοντας πως τα μέτρα μέχρι και το σαββατοκύριακο ήταν χαλαρά: «Η αλήθεια είναι πως στην Ολλανδία τα μέτρα ήταν πιο χαλαρά από αυτά στην Ελλάδα όπως ενημερωνόμουν από τους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου. Για να καταλάβετε το σαββατοκύριακο ήταν όλοι έξω. Αλλά από τη Δευτέρα άλλαξαν τα πάντα γιατί το σαββατοκύριακο είχαμε έξαρση και κρουσμάτων ενώ ήρθαν και οι πρώτοι νεκροί. Στην Ελλάδα τα μέτρα είναι καλά, να ακούμε τους ειδικούς!».

Διαβάστε ακόμη...