«Να μην ζήσετε τα ίδια με την Ιταλία στην Ελλάδα»

Από inpaok.com: Η Ιταλία πλήττεται σε υπερθετικό βαθμό από την εξάπλωση του Κορονοϊού, με χιλιάδες κρούσματα και θύματα. Το INPAOK επικοινώνησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα, που μίλησε για τα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα.
Πηγή: inpaok.com
«Να μην ζήσετε τα ίδια με την Ιταλία στην Ελλάδα»

Παράλληλα, ευχήθηκε η Ελλάδα να μην ζήσει ίδιες καταστάσεις με την πατρίδα του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο παλαίμαχος αμυντικός στο INPAOK:

Μίρκο, πως είναι η ζωή σου το τελευταίο διάστημα;

«Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας. Τώρα που μιλάμε βρίσκομαι στον κήπο του σπιτιού μου. Έχει ήλιο και ο καιρός είναι φανταστικός. Αυτή βασικά είναι η ζωή μου στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα».

Πως είναι η κατάσταση στην Ιταλία και τι μήνυμα έχεις να δώσεις στην Ελλάδα, που πλήττεται από τον Κορονοϊό;

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση εδώ. Ελπίζω να μην ζήσετε στην Ελλάδα την ίδια κατάσταση με εμάς στην Ιταλία. Όπως γνωρίζουμε, ο ιός είναι ισχυρός και γρήγορος. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στην Ελλάδα είναι: Κάντε να πάντα για να μείνετε σπίτι, περάστε χρόνο με την οικογένεια σας. Αν τα κάνετε όλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Είναι η μοναδική διέξοδος για αυτή την δύσκολη κατάσταση».

Ποιές θεωρείς ότι θα είναι οι επιπτώσεις στο ιταλικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την διαμορφωμένη κατάσταση;

«Το ποδόσφαιρο είναι ζωή αλλά αυτοί που παίζουν ποδόσφαιρο είναι άνθρωποι, σαν και εσένα και εμένα. Στην Ιταλία έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα για να μπορούμε να μιλάμε για το ποδόσφαιρο και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει σε αυτό η διακοπή λόγο κορονοϊού. Τώρα είναι η στιγμή για κάτι πιο σημαντικό. Να πολεμήσουμε τον ιό και να βγούμε νικητές. Για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας!»

Διαβάστε ακόμη...