«Να προσέχετε τον εαυτό σας και πάμε ΠΑΟΚάρα» (vid)

Από sdna.gr: Το δικό του μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα, που ευχαρίστησε τους γιατρούς για τις τιτάνιες προσπάθειές τους στην μάχη κατά του κορωναϊού.
Πηγή: sdna.gr
«Να προσέχετε τον εαυτό σας και πάμε ΠΑΟΚάρα» (vid)


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο κλίμα των ημερών, κάλεσε άπαντες να παραμείνουν στο σπίτι τους και να προσέχουν τον εαυτό τους, κλείνοντας το μήνυμά του σημειώνοντας: «Πάμε ΠΑΟΚάρα».

Αναλυτικά το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Γεια σε όλους, οι πρώτες μου λέξεις απευθύνονται στους γιατρούς. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια, για το κουράγιο, για τη δύναμη σας και συνεχίστε έτσι. Για όλους εσάς, τους υπόλοιπους συνεχίστε έτσι, μείνετε σπίτι, μείνετε με την οικογένεια σας. Γίνετε δημιουργικοί!

Βοηθήστε τη σύζυγο σας με τις δουλειές του σπιτιού, είναι ένας καλός τρόπος για να μείνετε σε φόρμα. Επίσης μπορείτε να παίξετε παιχνίδια. Για τους ανθρώπους που είναι πιο... συναισθηματικοί δείτε την ταινία ο μονομάχος. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά όπως είπα πριν πρέπει να γίνουμε δημιουργικοί. Πρέπει να είμαστε μαζί σε όλες τις στιγμές. Να προσέχετε τον εαυτό σας και ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ».

Διαβάστε ακόμη...