Αλλαγή στάσης και… «άνθρακες» ο θησαυρός

Από thessports.gr: Άνθρακας αποδεικνύεται ο... θησαυρός των «καταγγελιών» του Ολυμπιακού για δήθεν πολυιδιοκτησία σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και αυτό έγινε αντιληπτό και στην εκδίκαση (6,5 ωρών) στην επιτροπή εφέσεων.
Πηγή: thessports.gr
Αλλαγή στάσης και… «άνθρακες» ο θησαυρός

Μπορεί η Επιτροπή Αυγενάκη να εισηγήθηκε σκανδαλωδώς τον υποβιβασμό των δυο ομάδων και το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας αλλά η Επιτροπή εφέσεων δεν γίνεται να... προσπεράσει τις αναληθείς κατηγορίες.

Σε δίκη εξήμισι ωρών οι νομικοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ κατέθεταν μόνο ερωτήσεις, χωρίς καμία απόδειξη ή έστω ένδειξη για τα όσα οι ίδιοι κατήγγειλαν.

Η σημερινή (16/3) στάση του Αλέξη Κούγια μάλιστα που ζήτησε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, απονομή του στον Ολυμπιακό και να παραμείνει η τιμωρία τις αφαίρεσης βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη είναι διαφωτιστική.

Οι φωνές για υποβιβασμό των δυο ομάδων πήγαν περίπατο, αφού πλέον γίνεται λόγος για διακοπή και αναδιάρθρωση από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Την Τρίτη (17/3) το μεσημέρι, 13:00 αναμένεται η Επιτροπή Εφέσεων να εξετάσει και την έφεση της Ξάνθης για το μετοχολόγιο, όπου πιθανότατα θα δώσουν το παρών μόνο ΑΕΛ και Πανιώνιος, αλλά όχι ο Ολυμπιακός.

Η συνέχεια πάντως αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς σε περίπτωση αθώωσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, θεωρείται βέβαιο ότι δε θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί όσους προσπάθησαν να τους κυλιδώσουν.

Ίσως και για αυτό παρατηρείται αυτή η αλλαγή στάσης το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...