Η γκολάρα του Βιεϊρίνια (vid)

Απο inpaok.com: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πλέον έχει φτάσει στα 215 επίσημα ματς στον Δικέφαλο μετρώντας 42 γκολ αλλά και 32 ασίστ!
Πηγή: inpaok.com
Η γκολάρα του Βιεϊρίνια (vid)

Έχει πετύχει πολλά κρίσιμα αλλά και όμορφα τέρματα, αλλά εκείνο που σημείωσε πέρυσι στο Αγρίνιο, ακριβώς πριν έναν χρόνο (16/3/2019) ήταν ίσως το πιο εντυπωσιακό του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Μιλάμε για την γκολάρα που πέτυχε με ένα απίστευτο σουτ από τα 35 μέτρα (!) το οποίο αναδείχθηκε κορυφαίο γκολ του ΠΑΟΚ (σε ψηφοφορία του κόσμου) για το 2019 αλλά και κορυφαίο τέρμα της Super League για την περσινή σεζόν (με ποσοστό 72%!) που ο Δικέφαλος έφτασε στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του!

Μιλάμε για ένα γκολ σφραγίδα της αξέχαστης περσινής σεζόν των ανεπανάληπτων ρεκόρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος με ρεκόρ 26 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 30 αγώνες, που είναι το κορυφαίο στην ιστορία της Α' Εθνικής!

Φτάνουν τα λόγια...

Δείτε ξανά την περσινή γκολάρα του Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο, με την οποία ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 πριν κερδίσει τελικά με 2-1...

Διαβάστε ακόμη...