«Μπόρα είναι, θα περάσει»

Από inpaok.com:Στο INPAOK μίλησε ο πίβοτ της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Αποστόλου, όπου αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του τμήματος, αλλά και την συνέχεια, μη ξεχνώντας όμως να τοποθετηθεί και στο θέμα των ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από την έξαρση του κορονοϊού τόσο στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Πηγή: inpaok.com
«Μπόρα είναι, θα περάσει»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις:

«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητα κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, δεν είμαστε συνηθισμένοι να βρισκόμαστε στον πίνακα της βαθμολογίας τόσο χαμηλά, αφού είμαστε ένα μεγάλο σωματείο και μια μια μεγάλη ομάδα η οποία κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί.

Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε στην έως τώρα πορεία της χρονιάς κάποιους τραυματισμούς και κάποιες εσωτερικές δυσκολίες, που φαίνεται να μας επηρέασαν περισσότερο από όσο περιμέναμε. Θεωρώ πως όπως και εγώ έτσι και κανείς συμπαίκτης μου δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία μας και δεν περιμέναμε να έχει τέτοια τροπή το πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα, έχουμε μπροστά μας τα play off, στα οποία πρέπει να δείξουμε την πραγματική αξία και θέση της ομάδας και θα δώσουμε όλοι το 110% μας ώστε να το επιτύχουμε».

Για την απομάκρυνση του Παπαβασίλη από τον πάγκο της ομάδας:

«Θεωρώ πως η αλλαγή προπονητή είναι μια από τις επιπρόσθετες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτή τη χρονιά μετά τους τραυματισμούς μας, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει στη συνέχεια με τον συμπαίκτη μας τον Γιώργο Μαστορογιάννη να έχει τα ηνία του προπονητή, αλλά το σίγουρο είναι πως εμείς θα του σταθούμε και θα τον στηρίξουμε όσο χρειαστεί για να τον βοηθήσουμε και εμείς από τη μεριά μας ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την διακοπή και αν αυτή αποσυντονίσει την ομάδα:

«Θεωρώ πως θα αποσυντονίσει όλες τις ομάδες και θα τις βγάλει εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα πατήματα θα χαθούν από όλες τις ομάδες οπότε δεν μπορώ να θεωρήσω πως κάποια ομάδα θα επηρεαστεί περισσότερο από κάποια άλλη. Σίγουρα η διακοπή αυτή και τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν απαραίτητα, έχει να κάνει με ένα σοβαρό θέμα υγείας και δεν μπορεί κανείς να το παραβλέψει αυτό. Τα σχετικά μέτρα έπρεπε να ληφθούν και είναι για το καλό όλων μας και των παικτών και των φιλάθλων και όλων των ανθρώπων που συναναστρέφονται εντός και εκτός γηπέδου».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων:

«Μετά την διακοπή αυτή και εφόσον υπάρξει συνέχεια του πρωταθλήματος, ως ΠΑΟΚ καλούμαστε να περάσουμε σε πρώτη φάση στον δεύτερο γύρο των play off που είναι η τετράδα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν την υψηλότερη θέση, αποδεικνύοντας και στον κόσμο και σε εμάς, πως η μέχρι τώρα πορεία δεν ήταν αυτή που αντικατοπτρίζει την αξία της ομάδας μας».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για τις δύσκολες ημέρες που περνά:

«Συνιστώ σε όλο τον κόσμο που περνά δύσκολα αυτές τις μέρες, να μην απογοητεύεται, να μην φοβάται, ωστόσο όμως να ενημερωθεί και να λάβει σοβαρά τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί για την εξάλειψη του ιού και να μείνει αισιόδοξος γιατί... μπόρα είναι και θα περάσει, αρκεί να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, συνέπεια και σωστή πρόληψη».

Διαβάστε ακόμη...