«Πολύ παθιασμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Απο paok24.com: Ο Ροντρίγκο Ρέι για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Δικέφαλο
Πηγή: paok24.com
«Πολύ παθιασμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη σε Μέσο της Αργεντινής παραχώρησε ο Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται με τη φανέλα της Γοδόι Κρουζ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μετά το πέρασμά του από το Μεξικό για λογαριασμό της Πατσούκα.

Μεταξύ άλλων, ο Αργεντινός τερματοφύλακας του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση ούτε από πλευράς του ούτε από τον Δικέφαλο για να επιστρέψει, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στην Ελλάδα.

«Ήταν μια μικρή έκπληξη για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ στο οποίο ζεις πολύ έντονα το ποδόσφαιρο και έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς. Προφανώς, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο με αυτό της Αργεντινής, υπάρχουν τέσσερα - πέντε κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι δυνατές.

Η βασική διαφορά είναι πως εδώ όλες οι ομάδες ζουν το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο, είτε πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα είτε για μικρή. Αντίθετα, στο Μεξικό υπάρχει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα όπως το δικό μας και πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές"

Διαβάστε ακόμη...