Αυτοί που… εκτοξεύθηκαν!

Απο inpaok.com: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ανέβασαν κατακόρυφα την αξία τους
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί που… εκτοξεύθηκαν!

Η τρέχουσα σεζόν ανέδειξε νέους... πρωταγωνιστές για τον ΠΑΟΚ, και αυτό έχει επίπτωση και στην χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ των «ασπρόμαυρων», με πέντε ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν την αξία τους, με βάσει την πασίγνωστη σελίδα αξιολόγησης «transfermarkt».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι μόλις μια καλοκαιρινή μεταγραφή βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ, και δεν είναι άλλος από τον Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έφτανε τα δύο εκατομμύρια. Λίγους μήνες μετά είδε την αξία του να ανεβαίνει στα τρία εκατομμύρια, ενώ τώρα αυτή έχει φτάσει στα τέσσερα εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα, σειρά πήραν οι τρεις που εντάχθηκαν στον Δικέφαλο τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του από τον Ατρόμητο, όταν η χρηματιστηριακή του αξία έφτανε τα 1,25 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα χρόνο μετά είναι ένας από τους βασικούς «πυλώνες» των «ασπρόμαυρων»... κοστίζοντας πλέον 4,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πήρε ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Πριν ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, η αξία του αποτιμώντας στις 750.000 ευρώ και ένα χρόνο και... κάτι μετά, έχει εκτοξευθεί στα πέντε εκατομμύρια!

Τέλος, την τετράδα των... περσινών ολοκληρώνει ο, εκ των MVP της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, Γιόσιπ Μίσιτς, που «πήρε» ένα εκατομμύριο, φτάνοντας στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ χρηματιστηριακής αξίας.

Από τους «παλιούς», συνεχίζει να ανεβαίνει ο Δημήτρης Λημνιός, που πέρσι «έκλεισε» την σεζόν με αξία στα τρία εκατομμύρια και φέτος (έχοντας κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του από άποψη αριθμών), έφτασε στα πέντε εκατομμύρια, μαζί με τον Κάρολ Σφίντερσκι.

Διαβάστε ακόμη...