Ο Κυριάκος για τη φυγή Λουτσέσκου

Από inpaok.com: Τι ανέφερε σε ερώτηση φίλου του Δικεφάλου το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Ο Κυριάκος για τη φυγή Λουτσέσκου

Ο Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε δυναμικά στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αφού βρέθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας όπου αποφασίστηκε η αναβολή των Play Off λόγω του κορονοϊού.

Το Διοικητικό στέλεχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποφάσισε να κάνει ένα Q&Α στο λογαριασμό του στο Facebook αφήνοντας τον κόσμο να τον ρωτήσει ότι επιθυμεί και τον ίδιο να απαντά.

Μία από τις ερωτήσεις λοιπόν, ήταν για την καλοκαιρινή φυγή του Ράζβαν Λουτσέσκου από την ομάδα με τον Κυριάκο να απαντά τα εξής:

«Καταρχάς ο Ραζβάν έκανε λάθος που έφυγε τόσο ξαφνικά λίγο πριν την προετοιμασία. Με ψυχρό μυαλό νομίζω το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Ο βασικός λόγος όμως ήταν η κόπωση και το άγχος για το πως θα μπορέσει να φτάσει και φέτος τον πήχη που ο ίδιος δημιούργησε. Δε σου κρύβω ότι είχα παρόμοιες σκέψεις. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά ανύπαρκτα. Καμιά διαφωνία στον σχεδιασμό δεν ήταν ικανή να χαλάσει την τόσο στενή σχέση του Λουτσέσκου με τον Σαββίδη. Και με τη φετινή ομάδα δεν πρέπει να είμαστε άδικοι. Μετά από μια τέλεια χρονιά, που θες δε θες σε «ξεφουσκώνει», δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο συνεπή πρωταθλητισμό με νέο προπονητή. Θα το ξεπεράσουμε και θα επανέλθουμε το όποιο στραβοπάτημα. Αλλάξαμε επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...