Ποιος έχασε τη ντροπή για να την βρει ο Ολυμπιακός

Από paok24.com: Όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί εδώ και λίγη ώρα να βγει στην... αντεπίθεση, σε ότι αφορά την αναβολή της δράσης στο πρωτάθλημα της Super League.
Πηγή: paok24.com
Ποιος έχασε τη ντροπή για να την βρει ο Ολυμπιακός

Τι και αν από χθες το απόγευμα έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιδράει στο ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος και δη των play off, τι και αν η συγκεκριμένη ανεύθυνη στάση των "ερυθρόλευκων" στάθηκε η αιτία για σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου στη Λίγκα, την ώρα που ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες ήταν σύμφωνες με την αναβολή του πρωταθλήματος, ως το ελάχιστο μέτρο πρόληψης ενάντια στον Κορωνοΐό.

Αντιλαμβανόμενοι όμως την εις βάρος τους κοινωνική κατακραυγή, εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει μία... καμπάνια με τίτλο "όλοι λένε ψέμματα, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν έθεσε θέμα μη αναβολής τoυ πρωταθλήματος", μέσω των ιστοσελίδων που πρόσκεινται στους Πειραιώτες!

Τι ισχυρίζονται μεταξύ άλλων τα... εξαπτέρυγα; Πως ο Ολυμπιακός ποτέ δεν έθεσε θέμα μη αναβολής (!), πως όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο είναι... προπαγανδιστές (!), πως ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή τήρησε... στάση ευθύνης (!) και ζήτησε να παρθούν και μέτρα για να μην πληγούν οι οικονομικά ασθενέστεροι (!) και πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει... επικοινωνιακά παιχνίδια!!!

Αλήθεια, από τη στιγμή που από χθες το απόγευμα κυκλοφορεί πως ο Ολυμπιακός είναι αντίθετος στην αναβολή του πρωταθλήματος, γιατί χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να υπάρξει η διάψευση; Μήπως γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός ήταν όντως αντίθετος στην αναβολή της Σούπερ Λίγκας και απλά έγινε... επική κυβίστηση μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή;

Ρητορικό το ερώτημα, την απάντηση την ξέρουμε όλοι, όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα το ποιος είναι ο Ολυμπιακός τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον!

Διαβάστε ακόμη...