Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο

Απο paok24.com: Προς αναβολή και στην Super League, παρά την... αντίδραση του Ολυμπιακού
Πηγή: paok24.com
Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο

Την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη κι όχι μόνο σταματούν το ένα μετά το άλλο, στην Super League υπάρχει... αναμονή.

Με την Κυβέρνηση να ανακοινώνει συνεχώς νέα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού, χθες οι 13 από τις 14 ομάδες της λίγκας, αποφάσισαν από κοινού την αναβολή του πρωταθλήματος, όπως συμβαίνει σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο, είναι αυτός που για μία ακόμη φορά δημιουργεί πρόβλημα. Στην ομάδα του Πειραιά, επιδεικνύοντας τεράστια ανευθυνότητα, ζητούν να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι οφ την ερχόμενη Κυριακή, για αυτό και τα πάντα θα κριθούν σήμερα.

Στις 18:45 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το έκτακτο συμβούλιο στα γραφεία της Super League, προκειμένου να δωθεί οριστική απάντηση με φόντο την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να υπάρχει ομοφωνία.

Η σχετική ανακοίνωση της λίγκας, αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:

-Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 - Ανάκληση ορισμού αγώνων".

Διαβάστε ακόμη...