Γιατί η απόρριψη της προσωρινής διαταγής είναι… νίκη για τον ΠΑΟΚ

Απο thessports.gr: Το διοικητικό εφετείο απέρριψε την αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωρινή διαταγή ώστε να ανασταλλούν οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων για την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί πολυιδιοκτησίας.
Πηγή: thessports.gr
Γιατί η απόρριψη της προσωρινής διαταγής είναι… νίκη για τον ΠΑΟΚ

Ωστόσο το... ζουμί δεν βρίσκεται στην απόρριψη αλλά στην αιτιολογία αυτής μιας και αρνήθηκε την προσωρινή διαταγή επειδή έκρινε πως η απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική κι έτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να βγάλει... προσωρινή διαταγή.

Από το ξεκίνημα της υπόθεσης, μόλις ανακοινωθηκε το σκεπτικό της ΕΕΑ, ο ΠΑΟΚ υποστήριζε πως πρόκειται για εισήγηση-γνωμοδότηση, ο Ολυμπιακός απο την πλευρά του, μιλούσε για απόφαση. Πέρα από το ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός μίλησε για γνωμοδότηση και το μη δεσμευτικό επιβεβαιώθηκε και από τον Νο2 της κυβέρνησης, Γιώργο Γεραπετρίτη, χθες στην εκπομπή "Δίκη του OPEN", έρχεται και το Διοικητικό εφετείο να επιβεβαιώσει τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το ότι το αίτημα απορρίφθηκε, δεν έχει σημασία, μιας και ο λόγος της απόρριψης είναι το ζητούμενο. Κανένα δικαστήριο δε θα μπορούσε να απορρίψει μια εισήγηση, παρά μόνο μια απόφαση. Και τέτοια δεν υπάρχει με τη βούλα του Διοικητικού εφετείου. Άρα η υπόθεση πρέπει να δικαστεί στην εφέσεων της ΕΠΟ, από τη βάση της.

Διαβάστε ακόμη...