Να τοι οι πρωταθλητές!

Από inpaok.com:Μπορεί κάθε χρόνο αρκετά πρόσωπα να... αλλάζουν, ωστόσο η Κ19 του Πάμπλο Γκάρσια συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία ομάδα της χώρας κατακτώντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλητή, παραμένοντας μάλιστα αήττητοι για παραπάνω από δύο χρόνια.
Πηγή: inpaok.com
Να τοι οι πρωταθλητές!

Το INPAOK σας παρουσιάζει συνοπτικά όλα τα μέλη της Κ19 του ΠΑΟΚ, μέσα από τα βιογραφικά σημειώματα του εκάστοτε ποδοσφαιριστή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες

Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (7 συμμετοχές)

Ψηλός, με πολύ καλά σωματικά προσόντα γενικότερα, σταθερός και συνεπής, ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος είναι στον ΠΑΟΚ από το 2012 και δείχνει σημαντικές προοπτικές εξέλιξης για την μετέπειτα πορεία του. Διαθέτει αυτοπεποίθηση και επιδεικνύει συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Χρήστος Ταλιχμανίδης (18 συμμετοχές)

Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης είναι ένα ψηλό, δυνατό παιδί με ιδιαίτερο ταλέντο. Ηταν βασικό μέλος της πρωταθλήτριας της ΕΠΣΜ Κ14 την σεζόν 2014-15, είχε κυρίαρχο ρόλο και στην πρωταθλήτρια Κ15, όπως και στην Κ17 της σεζόν 2017-18, ενώ είναι φυσικά και πρωταθλητής με την Κ19. Ενα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια. Είναι πλέον και επιτυχών στο τμήμα Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής του ΠΑΜΑΚ.

Αμυντικοί

Παναγιώτης Παναγιώτου (20 συμμετοχές)

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου είναι αμυντικό χαφ, αλλά και επιθετικό χαφ. Αποκτήθηκε από τα Γιάννινα το 2015 και είναι εξαιρετικά δυνατός, πόσω μάλλον στις μονομαχίες, ενώ διαθέτει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι διεθνής και ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Γιάννης Μιχαηλίδης (20 συμμετοχές, 2 γκολ, μια ασίστ)

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήρθε από τα Γιαννιτσά το 2016 και πρόσθεσε ακόμα περισσότερες ποιοτικές επιλογές στην αμυντική γραμμή της Κ17 αρχικά, της Κ19 στη συνέχεια. Αγωνίζεται ως στόπερ, είναι ψηλός, δυνατός, έξυπνος και αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Είναι πρωταθλητής με την Κ19 και διεθνής.

Στάθης Ταχάτος (14 συμμετοχές)

Ο Στάθης Τάχατος είναι μπακ, με την ευχέρεια να παίζει και στις δύο πλευρές. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία. Διακρίνεται για τον δυναμισμό και το καλώς εννοούμενο θράσος του. Ζούσε στον Ακροπόταμο και προφανώς έκανε χιλιόμετρα καθημερινά, ωστόσο από το 2016 ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Πέτρος Καλουτσικίδης (23 συμμετοχές, 1 γκολ/ 4 ασίστ)

Ο Πέτρος Καλουτσικίδης είναι ένας γρήγορος και ικανός επιθετικός, με αρκετά προσόντα που καλείται να ξεδιπλώσει μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ακόμα αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Καλός μαθητής, εισήχθη στο τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας και Επιστημών Καβάλας.

Αβεντίς Αβεντισιάν (7 συμμετοχές)

Ο Αβεντίς Αβεντισιάν είναι αριστερό μπακ με ταχύτητα, εκρηκτικότητα, διεισδυτικότητα και φυσικά, καλό αριστερό πόδι. Διαθέτει ικανότητες, όπως καλή μεταβίβαση, καλή σέντρα και έφεση στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι διεθνής. Βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2009.

Κυριάκος Γιαξής (22 συμμετοχές, 1 γκολ)

Μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό ο Κυριάκος Γιαξής ήρθε στον ΠΑΟΚ με περγαμηνές, δεδομένης της ηλικίας του, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί στην ομάδα των Σερρών στην Football League. Είναι μέσος, εξαιρετικός και αμυντικά και επιθετικά, με υψηλή τεχνική και ευφυία στο παιχνίδι του. Διακρίνεται για την ωριμότητά του και την αντίληψή του. Είναι πλέον επιτυχών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Σερρών.

Αϊντίν Ντάικο (2 συμμετοχές)

Ο Αϊντίν Ντάικο ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2017, προσθέτοντας μία σημαντική λύση στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό με δύναμη και ταχύτητα και γενικώς αξιοσημείωτα σωματικά προσόντα.

Μέσοι:

Βασίλειος Γρόσδης (23 συμμετοχές, 3 ασιστ)

Ο Βασίλης Γρόσδης είναι ένα δυνατό και ψηλό αμυντικό χαφ, που αγωνίζεται και ως επιθετικό χαφ. Είναι αριστεροπόδαρος με δυνατό σουτ, είναι οξυδερκής και πολύ καλός στο διάβασμα του παιχνιδιού. Νωρίς νωρίς, πήρε συμμετοχές – και σε διεθνή τουρνουά – με την Κ15, με την οποία χρίστηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2016-17.

Θεοχάρης Τσιγγάρας (22 συμμετοχές, δυο γκολ)

Από το 2010 που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ ο Θεοχάρης Τσιγγάρας είχε επιλέξει για χρόνια να πηγαινοέρχεται από την Πορταριά Χαλκιδικής, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Πλέον ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας έξυπνος και ικανός επιθετικός χαφ, χαρακτηριστικά πειθαρχημένος και επίμονος στην προπόνηση και στο γήπεδο. Ηταν εκ των βασικών στελεχών της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-15, πρωταθλητής και την περίοδο 2015-16 με την Κ17, πρωταθλητής και με την Κ19 δύο συνεχόμενες σεζόν (2017-18, 2018-19).

Θωμάς Καραμπέρης (4 συμμετοχές, 1 γκολ)Αμυντικό, αλλά και επιθετικό χαφ, όπως επίσης και κεντρικός αμυντικός, ο Θωμάς Καραμπέρης είναι ένας έξυπνος, δυνατός και γρήγορος παίκτης, που παράλληλα διαθέτει και εξελίσσει συνεχώς την τεχνική του κατάρτιση

Δημήτρης Θεοδωρίδης (13 συμμετοχές)

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήρθε από τον Πανσερραϊκό και ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Είναι αμυντικό χαφ, με καλή τεχνική και με τα δύο πόδια, είναι δυνατός και διακρίνεται για την ευφυή ποδοσφαιρική σκέψη του. Πολύ καλός μαθητής, εισήλθε μάλιστα στο ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Δημήτρης Τσοπούρογλου (21 συμμετοχές, 3 γκολ- 1 ασίστ)

Ο Δημήτρης Τσοπούρογλου είναι δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, επιθετικό χαφ δεξί και αριστερό εξτρέμ! Κι αυτό διότι διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Είναι γρήγορος κι εκρηκτικός, οξυδερκής και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Ιωάννης Πιπιλιάρης (12 συμμετοχές)

Από το 2018 στον ΠΑΟΚ, ο Ιωάννης Πιπιλιάρης είναι ένας πλάγιος επιθετικός, που αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά. Είναι γρήγορος και ταχυδυναμικός και διαθέτει καλή τεχνική. Μένει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

Ιωάννης Κωνσταντέλιας (5 συμμετοχές, 1 γκολ- 1 ασίστ)

Ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας ήρθε από το Βόλο το 2013. Διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά. Νοητικά και τεχνικά είναι εξαιρετικά «δυνατός» στο γήπεδο και φυσικά, έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό επιθετικό χαφ.

Αχιλλέας Σαλαμούρας (12 συμμετοχές)

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή. Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου, με την ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

Επιθετικοί

Γιώργος Δούμτσης (17 συμμετοχές, 11 γκολ, 1 ασιστ)

Ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε τον Γιώργο Δούμτση σε ένα camp επιλογών στη Φλώρινα, από όπου και κατάγεται. Δυνατός παίκτης, παθιασμένος, με καλό σουτ και έφεση στο σκοράρισμα, τόσο με τα πόδια, όσο και με το κεφάλι. Είναι αριστερό, αλλά και δεξί χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και ως επιθετικό χαφ. Πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17 και την Κ19. Ζει από το 2013 στους ξενώνες του ΠΑΟΚ – πλέον Σπίτι των Ακαδημιών – και ήταν μάλιστα τότε το μικρότερο παιδί εκεί.

Βασίλης Γκορτεζιάνι (15 συμμετοχές, 5 γκολ, 6 ασίστ)

Ο Βασίλης Γκορτεζιάνι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2014. Είναι επιθετικός, που μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στις δύο πτέρυγες. Πρόκειται για έναν δυνατό και ορμητικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εξαιρετικά με την πλάτη στην εστία.

Χρήστος Τζόλης (24 συμμετοχές, 19 γκολ 9 ασίστ)

Ο Χρήστος Τζόλης μάθαινε ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ από το 2010, έκανε ένα ...διάλειμμα αποχωρώντας το 2015 και επέστρεψε πιο συνειδητοποιημένος. Δυνατός φορ, εκρηκτικός, έχει πολύ καλή επαφή με την εστία, σκοράρει και με τα δύο πόδια και εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία.

Δημήτρης Πανίδης (24 συμμετοχές, 10 γκολ, 4 ασίστ)

Ο Δημήτρης Πανίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 από τους Μπέμπηδες και είναι ένας επιθετικός, που παίζει και στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης. Είναι γρήγορος και διεισδυτικός και χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο του πόδια. Πλέον είναι και φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Γιώργος Κούτσιας (19 συμμετοχές, 4 γκολ, 3 ασίστ)

Ο Γιώργιος Κούτσιας ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2012 κι έχει εξελιχθεί σε ένα ικανότατο σέντερ φορ. Δυνατό και γρήγορο παιδί με ευστροφία και αντίληψη, χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα. Εχει υψηλή τεχνική, ηγετικά χαρακτηριστικά και είναι διεθνής. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

Διαβάστε ακόμη...