Καταθέτει έφεση και απαιτεί δίκη!

Από paok24.com: Από τη στιγμή που το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας δεν έπραξε τα δέοντα, δηλαδή να εξετάσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αλλά απλά έκανε αποδεκτή την εισήγηση της... Αυγενάκειας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι μονόδρομος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Καταθέτει έφεση και απαιτεί δίκη!


Έχοντας μελετήσει διεξοδικά το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης που πήρε η πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταθέτει αύριο το πρωί έφεση για την τιμωρία της αφαίρεσης 7 βαθμών που της επιβλήθηκε χωρίς καμία λογική.

Έτσι, το... μπαλάκι θα περάσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τους "ασπρόμαυρους" να περιμένουν από αυτή να πράξει το αυτονόητο! Να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να εξετάσει διεξοδικά το εάν υπάρχει ή όχι πολυιδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Η όλη διαδικασία πάντως αναμένεται να "τρέξει" με γρήγορους ρυθμούς, με τους ανθρώπους και τους νομικούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ευελπιστούν πως οι τακτικοί δικαστές - εφέτες της ΕΠΟ δεν θα αποδεχθούν χωρίς δίκη την εισήγηση μίας επιτροπής αμφιβόλου σοβαρότητας και νομιμότητας, όπως έχουν αποδείξει περίτρανα ορισμένα από τα μέλη της και όπως έχει καταγγείλει η πλευρά του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...