Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 20η αγωνιστική της Handball Premier, το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Έδεσσα για να αντιμετωπίσει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 τον τοπικό, Αερωπό.
Πηγή: acpaok.gr
Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα των Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη και Τσεσμετζίδη, θα αγωνιστεί στην Έδεσσα έχοντας στον πάγκο του ως προπονητή, τον Κώστα Μίχο.

Κόντρα σε μία ομάδα με ίδιους στόχους με αυτούς του ΠΑΟΚ, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» καλούνται να αφήσουν πίσω τους κάθε είδους ατυχίες και να παραταχθούν με στόχο τη νίκη, η οποία θα τους βάλει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Στον πρώτο γύρο, ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης του Αερωπού με 25-23.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό ManDynamic, ο Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Όσο πλησιάζει το τέλος του δεύτερου γύρου η κρισιμότητα των αγώνων αυξάνεται και κάθε βαθμός είναι διπλά πολύτιμος για την συνέχεια. Η ομάδα έχει την υποχρέωση να ανακάμψει και ο αγώνας κόντρα στον Αερωπό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Ο αντίπαλος στην έδρα του είναι πολύ δυνατός οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο ματς».

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020
20η αγωνιστική, Handball Premier
ΔΑΚ Έδεσσας
13:00, Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ (ΕΡΤSports HD και LIVE από τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club και ACPAOK)

Διαβάστε ακόμη...