Μίσιτς: Ο άνθρωπος των ντέρμπι!

Από inpaok.com: Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησε ο Γιόσιπ Μίσιτς, στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: inpaok.com
Μίσιτς: Ο άνθρωπος των ντέρμπι!

Ο Κροάτης μέσος, ήταν αυτός που με ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε γρήγορα σε 2-2, πριν ο Δημήτρης Πέλκας με πέναλτι ολοκληρώσει την επική ανατροπή του Δικεφάλου.

Ο Μίσιτς, είναι ο άνθρωπος που έχει καθορίσει πολλά ντέρμπι του ΠΑΟΚ φέτος, καθώς έχει μεγάλη συμβολή σε αυτά, είτε σε γκολ είτε σε ασίστ.

Τα πρώτα διαπιστευτήρια ήρθαν κόντρα στον Άρη, στο ισόπαλο 2-2 της Τούμπας στον πρώτο γύρο, από του οποίου τα πόδια προήλθε η ισοφάριση του Μάτος σε 1-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά και το τελικό 2-2 με ένα παρεμφερή σουτ όπως με τον Ολυμπιακό, το οποίο... τρύπησε τον Έμαν.

Στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκτέλεσε το φάουλ εκτός περιοχής, με τον Ίνγκασον να πιάνει την κεφαλιά, και να σκοράρει για το 0-1 στο ριμπάουντ της επέμβασης του Σα.

Σε όλα αυτά, προστίθενται και οι γενικές εξαιρετικές του εμφανίσεις, οι οποίες ανεβάζουν αυτόματα επίπεδο τον ΠΑΟΚ, τόσο σε δημιουργικό αλλά και σε ανασταλτικό κομμάτι, με τον Γιόσιπ Μίσιτς να είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Δικεφάλου την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...