Βέροια 2017-ΠΑΟΚ Mateco

Από acpaok.gr: Για την 15η αγωνιστική το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ταξιδεύει στην γειτονική Βέροια για να τεθεί αντιμέτωπο με την Βέροια 2017, το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 15:30.
Πηγή: acpaok.gr
Βέροια 2017-ΠΑΟΚ Mateco

Ο Δικέφαλος, μετά την πραγματοποίηση του ρεπό την 14η αγωνιστική πήρε τις απαιτούμενες ανάσες που χρειαζόταν από τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια.

Το τεχνικό τιμ καθώς και οι παίκτριες έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην προετοιμασία του παιχνιδιού με την Βέροια 2017, καθώς πρόκειται για παιχνίδι το οποίο είναι κομβικό για την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ Mateco επικράτησε με 38-20, παιχνίδι το οποίο παρακολουθήσατε μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια 2017, η Αναστασία Παναγιωτίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο την Βέροια 2017, μία ομάδα που εάν της δώσεις την ευκαιρία μέσα από ένα δικό σου κακό παιχνίδι, μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Παρ'όλα αυτά εμείς είμαστε προετοιμασμένες για όλα, και πόσο μάλλον όταν είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να σου δώσει πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς του πρωταθλήματος».

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
15η αγωνιστική, Α1
Φιλίππειο Γυμναστήριο
15:30, Βέροια 2017-ΠΑΟΚ Mateco (LIVE από τις επίσημες σελίδες σε Facebook και Instagram Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club και ACPAOK)

Διαβάστε ακόμη...