Περέιρα: «Δεν μπορώ να βρω ξένους διαιτητές για τα πλέι οφ» - Σούπερ Λίγκα: «Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Από sdna.gr: Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα απάντησε, ουσιαστικά, αρνητικά στο αίτημα της Λίγκας για ξένους διαιτητές και VAR σε όλα τα παιχνίδια των πλει οφ - «Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα» απαντάει ο Συνεταιρισμός.
Πηγή: sdna.gr
Περέιρα: «Δεν μπορώ να βρω ξένους διαιτητές για τα πλέι οφ» - Σούπερ Λίγκα: «Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»


Αδυναμία να βρει ξένους διαιτητές και var για όλους τους αγώνες των πλέι οφ δηλώνει ο Βίτορ Περέιρα, απαντώντας έτσι αρνητικά στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Συνεταιρισμός είχε στείλει σχετικό αίτημα, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στις 25/2, σε συνέχεια των δηλώσεων του Χέρμπερτ Χούμπελ μετά τη συνάντηση των Big-4. Εκεί ο πρόεδρος της Επιτροπή Παρακολούθησης είχε πει on camera επί λέξη: «Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ».

Όπως ενημερώθηκαν, λοιπόν, οι ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης 5/3, ο πρόεδρος της ΚΕΔ με επιστολή του, επισημαίνει ότι δεν μπορεί να φέρει στην Ελλάδα ξένους διαιτητές για όλα τα παιχνίδια των αγώνων κατάταξης καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ επικαλείται και το Nations League.

Η Λίγκα θα απαντήσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, ζητώντας να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να υπάρχουν ξένοι διαιτητές στη διαδικασία των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...