«Έτσι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ νωρίτερα τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League με αφαίρεση επτά βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Έτσι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ!»

Ωστόσο, αυτή η απόφαση πάρθηκε χωρίς η δικαστής, Μαρία Τσαγκιά να μπει στην την ουσία της υπόθεσης, απλά έμεινε στην έωλη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θεωρώντας την δεσμευτική, κάτι που δεν ισχύει.

Το INPAOK επικοινώνησε με τον δικηγόρο, Τάκη Μπαλτάκο, που συμμετέχει στο νομικό τιμ των «ασπρόμαυρων» σε αυτή τη σκευωρία του Ολυμπιακού, κατά του Δικεφάλου, με τον ίδιο να κάνει το δικό του σχόλιο για την απόφαση και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ έχω να πω ότι οι αγώνες λήγουν στο 90΄ και όχι στο 45΄. Σήμερα τελείωσε απλά το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο έχουμε ακόμα δρόμο στην υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, εκεί που η υπόθεση θα κριθεί από τακτικούς δικαστές-εφέτες!

Πιστεύω ότι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα εισέλθει στην ουσία της υπόθεσης, σε αντίθεση με όσα έκανε το πρωτοβάθμιο της Super League. Αν το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της ΕΠΟ εισέλθει στην ουσία της υπόθεσης και δεν διαβάσει, απλά το πόρισμα της ΕΕΑ, τότε είμαι πεπεισμένος πως θα κριθεί ότι δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία».

Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στο νομικό τιμ του Δικεφάλου μέχρι το τέλος της υπόθεσης ανέφερε:

«Εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην υπόθεση, αυτό το γνωρίζει μόνο ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή».

Για το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» θα προσφύγουν ακόμα και στο CAS για να δικαιωθούν και δεν θα αφήσουν αυτή τη σκευωρία να περάσει έτσι απάντησε:

«Φυσικά και πρέπει να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ και θα το κάνει από όσο γνωρίζω! Η αλήθεια είναι πως το CAS είναι πιο εξειδικευμένο στον αθλητικό τομέα και γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...