Ούτε Τσώχος, ούτε Θαναηλάκης

Από inpaok.com:Η κούρσα της ανάδειξης του φετινού Κυπελλούχου Ελλάδας συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών της διοργάνωσης σήμερα, σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, ζωντανά από την Cosmote TV.
Πηγή: inpaok.com
Ούτε Τσώχος, ούτε Θαναηλάκης

Στις 21:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και ρεπορτάζ Μιχάλη Μελισσίδη, Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Κώστα Γκουντούλα, Βιδιάνου Ρούσσου ενώ στην εκπομπή, πριν και μετά τον αγώνα, θα είναι στην παρουσίαση ο Κώστας Ψάρρας. Από το κανάλι επιλέχθηκε ο Παλομπαρίνι αντί του Γιώργου Θαναηλάκη που περιγράφει τα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όταν τα μεταδίδει το κανάλι, αλλά και του Μιχάλη Τσώχου.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αρη στις 18:30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 2. Θα βγει pre game σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και Μιχάλη Τσώχου από τις 17:30 ενώ το ματς περιγράφει ο Τσώχος και με τους Πάνο Μάλαμα, Πάρη Τσελεπίδη, Έλενα Παπαδοπούλου, Αλέξανδρου Σωτηρόπουλου στο ρεπορτάζ.

Μετά την ολοκλήρωση των ματς, οι τηλεθεατές θα παραμένουν στα κανάλια Cosmote Sport, καθώς η σκυτάλη θα δίνεται στην εκπομπή Ώρα Κυπέλλου PostGame, με δηλώσεις παικτών και προπονητών και λεπτομερή ανάλυση των φάσεων.

Διαβάστε ακόμη...