ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη

Από paok24.com:Ημέρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε στις 21:30 τον Ολυμπιακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του θεσμού.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πράξη πρώτη

Η προσοχή θα είναι απόψε στραμμένη στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν χθες το βράδυ τις προετοιμασίες και πλέον να μετρούν αντίστροφα.

Τόσο ο Αμπέλ Φερέιρα, όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα, αναφορικά με τις δύο ενδεκάδες, με τους δύο Πορτογάλους να καταστρώνουν τα πλάνα τους και να... περιμένουν.

Ο Φερέιρα, δεν έχει έτσι κι αλλιώς στη διάθεση του εδώ και καιρό τους Κρέσπο και Ζαμπά και σε αυτούς έρχεται τώρα να προστεθεί και ο Φερνάντο Βαρέλα, με τον εμπειρο στόπερ να μένει στα... pits σήμερα, αλλά και στα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ. Παράλληλα, ανοικτή είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα σήμερα.

Ο Έλληνας άσος, που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή, γυμνάστηκε κανονικά χθες και μπήκε στην 20άδα και το αν θα είναι κανονικά διαθέσιμος, θα ξεκαθαρίσει το απόγευμα.

Στον αντίποδα, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει ένα ερωτηματικό που έχει να κάνει με τον Ζοσέ Σα, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά από την κίνηση του Μουνιέ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κι αυτό που βγαίνει, είναι πως ο Μαρτίνς θα πάρει την οριστική του απόφαση πριν το παιχνίδι, ωστόσο μοιάζει αρκετά πιθανό να βρεθεί απόψε στο τέρμα ο νεαρός, Τζολάκης.

Απαντήσεις για όλα θα δοθούν το απόγευμα, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του να καλούνται να διώξουν τα "σύννεφα" μετά από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις, με φόντο το πρώτο βήμα και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1, ραδιοφωνικά από τον Libero107.4 και φυσικά διαδικτυακά μέσα από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...