Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη Βραζιλία: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση για Σαββίδη-Φορταλέζα!

Απο thessports.gr: Η συνάντηση του προέδρου της Φορταλέζα, Μαρτσέλο Παζ, με τους μάνατζερ Λεονάρντο και Έντου Κορνατσίνι, που λειτουργούν για λογαριασμό της οικογένειας Σαββίδη, "απασχόλησε" τον Τύπο της Βραζιλίας.
Πηγή: thessports.gr
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη Βραζιλία: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση για Σαββίδη-Φορταλέζα!

Σε σχετικά ρεπορτάζ, γίνεται λόγος για "επαφές του ισχυρού άνδρα της βραζιλιάνικης ομάδας με τους εκπροσώπους του δισεκατομμυριούχου", για "ενδιαφέρον του Σαββίδη που εξακολουθεί να υφίσταται για επένυδση στην Φορταλέζα", αλλά και για "χρονοβόρα διαδικασία πώλησης της ομάδας, η οποία θα εξαρτηθεί από την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου του κλαμπ, αλλά και αναγκαίες νομικές διαδικασίες".

Σε δηλώσεις του ο Μαρτσέλο Παζ, ανέφερε πως η συνάντηση δεν ήταν ένα βήμα... μπροστά στη διαπραγμάτευση, απλά μια αναμενόμενη κουβέντα για να γίνουν οι κατανοητές οι προθέσεις των δύο πλευρών:

"Πάντα μιλάμε, αλλά δεν έτυχε κάποια φορά να βρεθούμε από μοντά. Η συνάντηση έγινε για να συσφίξουμε τις σχέσεις, χωρίς να συζητήσουμε πολλές λεπτομέρειες ενδεχόμενης συνεργασίας". Επίσης, ο Παζ αποκάλυψε πως η Φορταλέζα είναι ο μοναδικός... στόχος του Σαββίδη στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει επίσης το σχετικό ρεπορτάζ "globoesporte", ο Λεονάρντο Κορνατσίνι, εξήγησε το ενδιαφέρον του Σαββίδη και των γιων του για την Φορταλέζα, αποκαλύπτοντας πως έχει εκπονηθεί μελέτη, σύμφωνα με την ποία η ομάδα έχει τις δυνατότητες να γίνει αυτοσυντηρούμενη.

Διαβάστε ακόμη...